100

Neolac Organic

Borstvoeding bevat alles wat je kindje nodig heeft voor een gezonde groei en ontwikkeling. Mocht je (moeten) besluiten om over te stappen, dan is de biologische flesvoeding van Neolac Organic een natuurlijk vervolg.

Veel moeders maken bij het geven van borstvoeding bewuste keuzes over wat ze zelf eten en drinken, omdat ze dit doorgeven aan hun baby. Wij vinden het belangrijk dat de ouders en verzorgers die besluiten om over te stappen, ook bewuste keuzes kunnen maken als het gaat om vervolgvoeding. Neolac Organic sluit hier goed op aan.

Alle Neolac Organic producten op de Nederlandse markt zijn biologisch. De producten zijn gemaakt op basis van Verla, ons eigen merk biologische melkpoeder afkomstig uit onze fabriek in Ommen. Dit melkpoeder wordt geproduceerd van biologische melk van Nederlandse koeien die minstens 120 dagen per jaar in de wei grazen. In de winter staan de koeien in een ruime stal en krijgen ze biologisch voer. Uiteraard worden er geen chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest gebruikt.

Neolac biologisch

 

Meer weten over Neolac Organic? Bezoek de Neolac website.