test

Uw merk flesvoeding

Vanuit ons bedrijfsonderdeel Hyproca Lypack, werken wij samen met klanten aan de ontwikkeling en productie van hun eigen merk flesvoeding. Met onze productielocaties in Nederland en onze kennis op het gebied van productontwikkeling en verpakkingsconcepten, bieden wij flesvoeding op maat die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Productontwikkeling

Ons gekwalificeerde R&D team ontwikkelt producten op basis van bestaande recepturen, maar biedt ook advies ten aanzien van producteigenschappen. We beschikken over de kennis om flesvoeding aan te passen aan de lokaal geldende wet- en regelgeving van de landen waarnaar de producten worden gedistribueerd. 

Productie en verpakking

Onze flesvoeding wordt geproduceerd in Nederland, waar wij beschikken over twee babyvoedingsfabrieken. Onze goede toegang tot hoge kwaliteit ingrediënten, de totale controle over onze productieketen, evenals onze ervaren medewerkers, stellen ons in staat om klanten het best mogelijke product te bieden.

De activiteiten in onze fabriek in Kampen richten zich op de productie van halffabricaat poeder voor flesvoeding, welke vervolgens naar de fabriek in Leeuwarden wordt vervoerd voor verdere verwerking tot een eindproduct. In de fabriek in Leeuwarden worden de aangeleverde poeders vanuit de fabriek in Kampen gemengd, verpakt en gedistribueerd naar onze klanten. 

 

Meer weten?

Bekijk de video voor een kijkje achter de schermen in onze babyvoedingsfabriek in Leeuwarden. Of bezoek de pagina producten en verpakkingen voor een meer gedetailleerde beschrijving van onze diensten.

ProductenVerpakkingen